Les Mills -tunnit

Les Mills -tunnit ovat laadukkaita konseptitunteja joiden ohjelmat muusiikkeineen ja koreografioineen uudistuvat kolmen kuukauden välein. Tunteja ohjaavat ainoastaan Les Mills -lajeihin koulutetut ohjaajamme.

 

 

Les Mills BodyPump

Tee tuntivaraus 55

Les Mills BodyPump on tehokasta lihaskuntoharjoittelua hyvän musiikin tahdissa. Tunnilla käytetään välineinä levytankoa, johon jokainen saa valita levypainot 2-40 kg väliltä oman kuntotasonsa mukaan. Tunti sopii kaikille, jotka haluavat tehdä tunnissa tehokkaan koko kehon treenin ilman askelsarjoja.

Syke
 
Voima
 
Liikkuvuus
 
Kehonhallinta
 

Les Mills BodyCombat

Tee tuntivaraus 55

Les Mills BodyCombat yhdistää mielenkiintoisella tavalla taistelulajitekniikoita energisiksi sarjoiksi. Tunti rakentuu intervallityyppisesti kappaleista joissa vuorottelevat “isku- ja taistelukappaleet”. Tule löytämään sisäinen soturisi! Tunti päättyy lihaskunto-osuuteen ja venyttelyyn.

 

Syke
 
Voima
 
Liikkuvuus
 
Kehonhallinta
 

Les Mills GRIT Strength

Tee tuntivaraus 30

30 minuutin high intensity interval – eli HIIT-treeni, joka tuo nopeita ja merkittäviä tuloksia sekä koukuttaa sinut lajiin nopeasti!

Grit STRENGTH on erittäin intensiivinen treeni, jonka tavoitteena on muokata kehoasi, vahvistaa lihaksiasi ja parantaa kuntoasi. Tunnilla käytetään välineinä kehonpainon lisäksi tankoa jalevypainoja. Ohjaajan ote on tsemppaava ja valmennuksellinen.

Tälle sähäkälle tunnille kannattaa tulla jo jonkin verran lämmitelleenä – saat varmasti treenistä tällä tavoin enemmän irti.

Voima
 
Syke
 
Kehonhallinta
 

Les Mills Grit Plyo

Tee tuntivaraus

30 minuutin high intensity interval – eli HIIT-treeni, joka tuo nopeita ja merkittäviä tuloksia sekä koukuttaa sinut lajiin nopeasti!

GRIT Plyo kehittää räjähtävää voimaa ja tekee sinusta vahvemman ja nopeamman. Tunti laittaa lihakset koetukselle hyppyjen, punnerruksien, juoksupyrähdysten ja kyykkäysten voimalla. Tunnilla käytetään apuvälineinä step-lautaa levypainoa.

Tunnille kannattaa tulla jo jonkin verran lämmitelleenä – saat varmasti treenistä tällä tavoin enemmän irti.

Les Mills BodyStep

Tee tuntivaraus 55

Les Mills BodyStep on tehokas ja mukaansatempaava askeltreeni, jossa harjoitetaan erityisesti kuntoa ja jalkojen lihaksia. Helpot askelsarjat step-laudalla ja mukaansatempaava musiikki takaavat hikisen ja iloisen treenin!

Syke
 
Voima
 
Kehonhallinta
 

Les Mills SH'BAM

Tee tuntivaraus 45

Helppo, mutta hikinen tanssillinen treeni, joka päästää sisälläsi olevan tanssitähden valloilleen. Tunnilla kuullaan yökerhojen kuumimmat hitit, tuttuja klassikoita ja latinalaisrytmejä. SH´BAM tunnilla tärkeintä on pitää hauskaa ja heittäytyä musiikin vietäväksi! Come as you are, leave as a star!

Syke
 
Kehonhallinta
 
Voima
 

Les Mills CXWORX

Tee tuntivaraus 30

Les Mills CXWORX 30′ on keskivartalon lihaksia monipuolisesti vahvistava tunti. Välineinä tunneilla käytetään erityisesti tähän käyttöön valmistettuja vastuskuminauhoja / ”tuubeja”. Tunnin toiminnalliset osuudet haastavat myös kehonhallintaa.

Voima
 
Syke
 
Kehonhallinta
 

Ääneseudun Kuntokeskus - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin. Kuntokeskukselta ja sen yhteydessä toimivasta Ääneseudun Fysiosta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Meillä liikkuvat ja viihtyvät niin lapset, harrastajat, sporttaajat kuin senioritkin – Kuntokeskus on meille kaikille.

näytä sijainti kartalla