Kuntokeskuksen omat tunnit

Ääneseudun Kuntokeskuksen omat tunnit ovat ammattitaitoisten ohjaajiemme suunnittelemia ja juuri meidän asiakaskunnallemme suunnattuja tunteja. Ohjaajamme uudistavat tuntien sisältöjä säännöllisin väliajoin.

Kuntopiiri

Tee tuntivaraus 45

Paras tapa aloittaa viikko on perinteinen kuntopiiri pienillä toiminnallisen harjoittelun mausteilla. Kuntopiirissä treenaat omalla kuntotasollasi sekä voimaa että sykettä, nauttien samalla yhdessä tekemisen ilosta.

Voima
 
Kehonhallinta
 
Syke
 

Pallojumppa

Tee tuntivaraus 45

Pallojumppa-tunti on rakennettu jumppapallolla tehtävien liikkeiden ympärille. Tunnilla kehität erinomaisesti oman kropan kehonhallintaa ja tasapainoa sekä saat voimaa niin syviin vatsa-ja selkälihaksiin kuin muuallekin kroppaan. Tunti sopii ensikertalaisille ja enemmän treenanneille!

Voima
 
Kehonhallinta
 

Äijäjumppa

Tee tuntivaraus 45

Äijäjumppa on ainoastaan miehille tarkoitettu kuntoliikuntaryhmä, jossa liikkuminen on hauskaa ja monipuolista. Porukan harjoitukset on suunnattu kaiken ikäisille miehille ja mukaan voi tulla, vaikka viime treenistä olisi jo aikaa. Treeneissä tehdään koko kropan lihas– ja kestävyyskunnon harjoitteita.

Syke
 
Voima
 
Kehonhallinta
 

Fascial

Tee tuntivaraus 60

Fascial on kokonaisvaltaista toiminnallista liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoittelua. Tavoitteena on voimantuoton, tasapainon, koordinaation sekä liikkuvuuden parantaminen. Harjoittelu tapahtuu oman kehon rytmissä rauhallisessa ympäristössä. Tunti lopetetaan rentoutusharjoitukseen, joten sitä varten voit halutessasi varata mukaasi jotakin lämmintä vaatetta sekä villasukat. Tuntia ei suositella raskaana oleville.

Liikkuvuus
 
Kehonhallinta
 

Ilmajooga

Tee tuntivaraus 45

Ilmajooga on ihana yhdistelmä joogaa ja kehonhallintaharjoituksia. Iso, silkkinen trapetsiliina antaa mahdollisuuden kokea liikkeitä ilmassa. Tunti kehittää liikkuvuutta, voimaa, kehonhallintaa ja tekee todella hyvää selkärangalle. Ohjaaja antaa liikkeistä vaihtoehtoja, joten mukana voivat olla ensikertalaiset ja kokeneemmatkin ilmajoogit.

liikkuvuus
 
Kehonhallinta
 
Voima
 
Mielenrauha
 

Crossi

Tee tuntivaraus 55

Crossi yhdistää voima-, kestävyys-, tekniikka- ja kehonpainoharjoittelua monipuolisella tavalla. Jokainen osallistuja pääsee haastamaan itsensä yksilöllisesti omalla tasollaan valmentajan johdolla. Vain taivas on rajana!

voima
 
Kestävyys
 
Tekniikka
 
Kehonpainoharjoittelu
 

Seniorivoima

Tee tuntivaraus 75

Ensisijaisesti senioriasiakkaillemme suunnattu tunti kehittää voimaa, notkeutta, tasapainoa ja kuntoa. Parasta tässä tunnissa on liikunnan ilo, hyvä seura ja letkeä tunnelma!

Voima
 
Syke
 
Liikkuvuus
 

Kahvakuula

Tee tuntivaraus 60

Kahvakuula on vauhdikas ja toiminnallinen tunti, jossa kehität voimaa, nopeutta, kestävyyttä ja tasapainoa. Tunti sopii sekä aloittelevalle että kokeneemmallekin kuulailijalle, sillä liikkeet tehdään omaan tahtiin ja itselle sopivan painoisella kahvakuulalla.

Voima
 
Syke
 
Kehonhallinta
 

Haba-Alli

Tee tuntivaraus 30

Haba-Alli on täydellinen yläkroppaa vahvistava 30 minuutin treeni, jossa hyödynnät niin käsipainoja, kahvakuulaa kuin steppilautaakin. Tunti soveltuu meille kaikille!

Voima
 

Pyörä -Voima&Vauhti

Tee tuntivaraus 50

Vauhdikas ja mukaansatempaava sisäpyöräilytunti, jossa pääset haastamaan itsesi! Tunti sopii sekä aloitteleville, että sisäpyöräilyä pidempään harrastaneille, sillä jokainen saa säätää pyörän vastuksen omalle kunnolleen sopivaksi.

Syke
 
Voima
 

Pyörä-Kunto&Kestävyys

Tee tuntivaraus 30

Tällä 30 min pyörätunnilla vuorottelevat lyhyet rasitus- ja palautusjaksot. Tunti sopii loistavasti kevyempänä treeninä raskaampien harjoittelupäivien lomaan tai kenelle tahansa aloittelevalle sisäpyöräilijälle.

Syke
 
Voima
 

Pyörä-Hiit

Tee tuntivaraus 30

30 minuutin HIIT-treeni, joka tuo nopeita ja merkittäviä tuloksia.

Erittäin intensiivinen treeni pyöräillen, joka muokkaa kehoasi, tehostaa rasvanpolttoa ja stimuloi hormonitoimintaa. Kovia mäkiosuuksia ja sykkeennostoja! Tehot irti 30 minuutin treenillä polkien!

Syke
 
Voima
 

Ääneseudun Kuntokeskus - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin. Kuntokeskukselta ja sen yhteydessä toimivasta Ääneseudun Fysiosta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Meillä liikkuvat ja viihtyvät niin lapset, harrastajat, sporttaajat kuin senioritkin – Kuntokeskus on meille kaikille.

näytä sijainti kartalla