Ryhmäliikunta

Tarjoamme käyttöösi laajan valikoiman innostavia, energisiä ja tehokkaita ryhmäliikuntatunteja. Valikoimassamme on kansainvälisiä Les Mills -konseptitunteja sekä monipuolisia talomme omia tunteja sisäpyöräilystä senioriliikuntaan.

Ryhmäliikuntamme toteutetaan tilavissa ja avarissa puitteissa ammattilaisten ohjaamana. Löydät laajasta ryhmäliikuntavalikoimastamme varmasti itsellesi sopivat tunnit piditpä sitten rauhallisesta tai vauhdikkaammasta menosta.

Tuntikalenterimme on jatkuvasti vapaasti tarkasteltavissa. Varauksien tekeminen ryhmäliikuntatunneille edellyttää voimassaolevaa sopimusta.

Haluatko varmistua, että sovimme juuri Sinulle? Tarjoamme kaikille Ääneseudun Kuntokeskuksen palveluista kiinnostuneille uusille asiakkaille mahdollisuuden aloittaa treenit Starttipaketilla (1 kk) hintaan 25 €.

Aloita Starttipaketti tästä

Halutessasi voit myös tilata itsellesi parhaiten soveltuvan kortin suoraan kotisivujemme tilauslomakkeella.

Siirry tilaamaan tästä

Ryhmäliikuntatarjonta

Les Mills -tunnit

Les Mills International on uusiseelantilainen yritys, joka on maailman suurin ryhmäliikunnan tuottaja. Les Mills -lajit kattavat laajan kirjon korkean intensiteetin intervallitreeneistä (hiit) eri tasoisiin musiikin rytmissä tehtäviin ryhmätreeneihin. Kaikkien lajien ohjelmat pysyvät samoina kolme kuukautta. Meiltä Ääneseudun Kuntokeskuksen tarjonnasta löydät seuraavat lajit: BodyPump, BodyCombat, Grit Strength, Grit Plyo, CXWORX, BodyStep ja Sh`Bam.

Les Mills -tuntien tarkemmat tuntikuvaukset löydät täältä.

Kuntokeskuksen omat tunnit

Ammattitaitoiset ohjaajamme suunnittelevat innostavia, tehokkaita sekä myös kehoa huoltavia ryhmäliikuntatunteja, jotka soveltuvat monentasoisille treenaajille. Löydät ryhmäliikuntatarjonnastamme myös Crossi-tunnit, ilmajoogan, sisäpyöräilytunnit, senioritunnit sekä lasten tunnit.

Kuntokeskuksen omien tuntien tuntikuvaukset löydät täältä.

Ääneseudun Kuntokeskus - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin. Kuntokeskukselta ja sen yhteydessä toimivasta Ääneseudun Fysiosta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Meillä liikkuvat ja viihtyvät niin lapset, harrastajat, sporttaajat kuin senioritkin – Kuntokeskus on meille kaikille.

näytä sijainti kartalla