Lapset ja nuoret

Ääneseudun Kuntokeskuksella liikkuvat kaikenikäiset! Meille on sydämen asia tarjota lapsille ja nuorille mahdollisuuksia leikkiä, liikkua ja löytää uusia liikunnallisia taitoja.

Lasten oma leikkipaikka ja Lasten Liikuntakerho

Jäsenillemme on käytössä lasten oma leikkipaikka, johon voit jättää lapsesi touhuamaan omien treeniesi ajaksi. Arki-iltaisin lasten omassa leikkipaikassa toimii ohjattu Lasten Liikkakerho, jossa 2-6 -vuotias lapsi voi leikkiä ja harrastaa sillä aikaa kun vanhempi treenaa meillä itse.

Liikuntakerhon ohjaajat auttavat lapsia kehittämään ja oppimaan monia uusia taitoja hauskojen liikunnallisten leikkien avulla. Jokaisen illan sisältö vaihtelee monipuolisesti ryhmän koosta ja osallistujien ikäjakaumasta riippuen. Kerhossa on myös mahdollisuus rauhoittua piirtämään tai lukemaan satukirjoja.

Liikuntakerho on liitettävissä vain jäsenyyteen ja paikkojen varaaminen tapahtuu muiden ohjattujen tuntien tapaan joko ajanvarausjärjestelmän kautta tai soittamalla Ääneseudun Kuntokeskuksen asiakaspalveluun.

1 lapsi 10€/kk
2 lasta  15€/kk
3 lasta  20€/kk
4 lasta  25€/kk

Vauva-, Taapero- ja Nappulakerho

Meillä liikkuu koko perhe! Liikkuvista lapsista kasvaa terveitä nuoria ja aikuisia. Anna lapsellesi reippaat lähtökohdat liikunnalliseen elämään!

Toteutamme Vauvakerhon ja perhejumpan 10 viikon kausina. Kerhoihin osallistuminen ei vaadi jäsenyyttä, vaan kuka tahansa saa osallistua. Hinnat kerhoille ovat 65€/kausi/osallistuja.

Syksyn uudet ryhmät alkavat! Perhejumppa ke 6.9. klo 17.30-18.30 ja Vauvakerho pe 22.9. klo 10.30-11.15.  Ilmoittautumiset ja tiedustelut asiakaspalveluumme toimisto@aaneseudunkuntokeskus.fi.

Vauvakerho on tarkoitettu 3 kk – 1-vuotiaille vauvoille sekä heidän äideilleen. Kerhossa liikumme huomioiden äidin palautumisen raskaudesta ja synnytyksestä. Kehitämme kuntoa pitäen vauvat hellästi liikkeessä mukana. Tärkeää kerhossa on myös äitien keskinäinen vertaistuki.

Perhejumpassa lapset ja vanhemmat pääsevät liikkumaan yhdessä! Tunnilla aikuiset pääsevät treenaamaan oman tasonsa mukaisesti, lapset saavat olla liikkeissä mukana ja taas toisaalta välillä temmeltää vapaasti. Tämä tunti toteutetaan rennolla otteella liikunnasta yhdessä riemuiten.

Kouluikäisten liikunta

Volttikerho 7-10 -vuotiaille ja 10-13 -vuotiaille Kerhossa koululaiset harjoittelevat voimistelun perustaitoja hyödyntäen mahtavia puitteita sekä huipputaitavaa ohjaajaa. Haluaisiko sinun lapsesi oppia käsilläseisonnan tai volttien tekemisen salat turvallisesti ja ohjatusti? Tervetuloa volttikerhoon!

Hinta kerholle on 99€/syyskausi. Seuraavat ryhmät alkavat lauantaina 9.9.2017. Klo 10 7-10 -vuotiaat ja klo 11.15 10-13 -vuotiaat.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut asiakaspalveluumme toimisto@aaneseudunkuntokeskus.fi.

 

Nuorisokortti 14-17-vuotiaille

Tutustu turvallisesti ja ilman sitoutumisriskiä kuntosaliharjoittelun ja ryhmäliikunnan innostavaan maailmaan!

Nuorisokortti

75 €
  • Nuorisokortti on tarkoitettu nuoren ensimmäiseksi sopimuksesi palveluihin tutustumiseksi ja säännöllisten treenien käynnistämiseksi. Lisäksi Nuorisokortti antaa helpon mahdollisuuden nuoren liikuntainnostuksesta varmistumiselle.
  • Nuorisokortti myydään ainoastaan 14-17-vuotiaiden nuorten ensimmäiseksi sopimukseksi ja se myydään kullekin asiakkaalle vain kerran.
  • Nuorisokortin hinta on 75 € ja se sisältää kolmen (3) kuukauden treenit (kuntosali ja ryhmäliikunta) sekä ovikortin
  • Alle 18-vuotiaiden treenit edellyttävät aina huoltajan suostumuksen
  • Pidätämme oikeuden rajoittaa nuorimpien treenaajien pääsyä ryhmäliikuntatunneille turvallisuussyistä (erityisesti lisäpainoja hyödyntävät tunnit)
Tilaa korttisi välittömästi tästä

Ääneseudun Kuntokeskus - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin. Kuntokeskukselta ja sen yhteydessä toimivasta Ääneseudun Fysiosta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Meillä liikkuvat ja viihtyvät niin lapset, harrastajat, sporttaajat kuin senioritkin – Kuntokeskus on meille kaikille.

näytä sijainti kartalla