Liikunta

Ääneseudun Kuntokeskuksella liikutaan, kehitytään ja nautitaan – itsenäisesti ja porukassa.

Liikuntapalvelumme antavat jokaiselle mahdollisuuden valita laajasta kattauksestamme. Piditpä sitten ryhmässä liikkumisesta tai yksin punttisalilla harjoittelusta, tarjoavat liikuntapalvelumme ja puitteemme sinulle kasapäin mahdollisuuksia. Saman katon alla liikkuu koko perhe, tarjoamme liikuntamahdollisuuksia vauvasta vaariin! Meillä on iloinen ja lämmin ilmapiiri, jossa on mukava liikkua.

Treenit käyntiin Starttipaketilla

Starttipaketilla aloitat harjoittelun Kuntokeskuksella helposti ja edullisesti – ilman jatkositoumuksia. Starttipaketin hinta on vain 25 €/hlö ja sillä pääset tutustumaan rajattomasti kuntosali- ja ryhmäliikuntapalveluihimme kuukauden ajan. Saat käyttöösi oman avainkortin, jolla pääset harjoittelemaan vapaasti päivittäin klo 5.00 – 23.00. Starttipaketti ei velvoita sinua jatkosopimuksiin Ääneseudun kuntokeskukella.

Aloita Starttipaketti heti

Halutessasi voit hankkia itsellesi parhaiten soveltuvan kuntosali-, jäsen- tai kymppikortin suoraan kotisivujemme tilauslomakkeella. Samalla lomakkeella voit tilata myös Seniori- ja Nuorisokortit sekä lahjakortit.

Siirry tilaamaan tästä

 

 

Ääneseudun Kuntokeskus - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin. Kuntokeskukselta ja sen yhteydessä toimivasta Ääneseudun Fysiosta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Meillä liikkuvat ja viihtyvät niin lapset, harrastajat, sporttaajat kuin senioritkin – Kuntokeskus on meille kaikille.

näytä sijainti kartalla