Kiropraktiikka

Ääneseudun Kuntokeskuksen katon alla toimii yhteistyössä Ääneseudun Fysion kanssa kiropraktikko Tuomo Pieti.

Kiropraktikkona ja fysioterapeuttina Tuomo tarjoaa korkeakoulutettua hermoston- & tuki- ja liikuntaelimistön asiantuntijuutta yli kuuden vuoden kokemuksella.

Päänsärky, migreeni, niska- ja hartiakipu, alaselkäkipu, iskias- sekä välilevyongelmat voivat pahimmissa tapauksissa johtaa työkyvyttömyyteen. Yhdessä kartoitamme tarkasti oireesi syyn ja selvitämme mitä asialle on tehtävissä.

Yliopistokoulutetut Kiropraktikot hyödyntävät lukuisia tekniikoita hoidossaan. Tämä mahdollistaa hoidon räätälöimisen niin vauvasta vaariin kuin mummosta maailmanmestariin. Koulutetulla kiropraktikolla on myös valmiudet tehdä erotusdiagnoosi ja selvittää hoidon mahdolliset vasta-aiheet.

Palveluista on mahdollista hakea KELA korvausta SV 3FM-lähetteellä. Tutustu mihin vaivoihin Tuomo voi kiropraktikkona olla avuksi!

Ajanvaraus

040 7474625
tuomo.pieti@gmail.com

Hinnasto

Hoito Hinta Kuntokeskuksen jäsenet -10%
Aloituskonsultaatio 45 min (sis. hoidon) 65€ 58,5€
Jatkokäynti 60€ 54€
Kuuden käynnin hoitosarja (ilman lähetettä) 300€ 270€

 

Maksusuoritukset mieluiten pankki- tai luottokortilla, mutta myös käteisellä tai laskulla.

Peruutukset tulee tehdä 24h aikaisemmin. Perumattomista ja saman päivän aikana perutuista ajoista peritään 50% normaalista hoitomaksusta

Uudelle asiakkaalle

Saavu vastaanotolle hyvissä ajoin. Ota mukaan mahdolliset röntgen- ja magneettikuvat raportteineen sekä mahdolliset lääkärinlausunnot. Palveluista on mahdollista hakea KELA korvausta SV 3FM-lähetteellä.

Ääneseudun Kuntokeskus - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin. Kuntokeskukselta ja sen yhteydessä toimivasta Ääneseudun Fysiosta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Meillä liikkuvat ja viihtyvät niin lapset, harrastajat, sporttaajat kuin senioritkin – Kuntokeskus on meille kaikille.

näytä sijainti kartalla