Hieronta

Hyvinvointia hieronnasta

Hierontapalveluistamme vastaa Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio Oy: n  fysioterapeutti ja koulutettu hieroja/urheiluhieroja Eveliina Jaatinen. Eveliina tarjoaa asiakkailleen klassisen hieronnan lisäksi myös urheiluhierontaa, erilaisia faskia- ja triggerpistekäsittelyitä sekä purentalihasten manuaalista käsittelyä.

Hait apua sitten kipuun, kireyden tunteeseen, puutumisoireisiin, stressiin, palautumiseen tai vaikka ennaltaehkäisyyn – hieronnasta on sinulle hyötyä. Jokainen hoitokerta suunnitellaan ja toteutetaan toiveidesi mukaan ja hoidon aikana käytetään monipuolisesti erilaisia tieteelliseen näyttöön perustuvia käsittelytekniikoita parhaan mahdollisen hoidon takaamiseksi.

Hieronnat sopimuksen mukaan, pääasiassa arkisin klo. 8.00-20.00 välisenä aikana.

Ajanvaraukset
040 4108539
tai sähköpostitse: eveliina.jaatinen@aaneseudunfysio.fi

Ääneseudun Kuntokeskus - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin. Kuntokeskukselta ja sen yhteydessä toimivasta Ääneseudun Fysiosta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Meillä liikkuvat ja viihtyvät niin lapset, harrastajat, sporttaajat kuin senioritkin – Kuntokeskus on meille kaikille.

näytä sijainti kartalla