Hieronta

Hyvinvointia hieronnasta

Ääneseudun Kuntokeskuksen yhteydessä toimiva hieroja Petri Laajala huolehtii, että hierontasi on juuri Sinun tarpeitasi vastaava kokonaisvaltainen ja suunnitelmallinen hoitotapahtuma. Hieronnan vaikutuksesta lihasjännitys helpottuu, lihaksisto rentoutuu ja pintaverenkierto sekä sitä kautta myös aineenvaihdunta vilkastuu. Hieronta myös edistää kuona-aineiden poistumista sekä hapen pääsyä kudoksiin, jolloin myös kipu lievittyy. Hieronnalla on lisäksi merkittävä vaikutus rauhoittumiseen ja rentoutumiseen, jolloin stressi lievittyy ja tuloksena on hyvä ja rento olo.

Petri valmistui Hieroja/Urheiluhierojakoulutuksesta vuonna 2004 Itä-Suomen liikuntaopistosta Joensuussa. Heinäkuussa 2004 hän perusti oman yrityksen ja on tehnyt siitä asti päätoimisesti hierontaa. Petri on käynyt valmistumisen jälkeen kursseja mm. trigger- ja akupistehieronnasta, mobilisoivasta sekä venytyshieronnasta. Näitä kaikkia yhdistellään tarpeen mukaan lihashierontaan.

Sopimukset seuraavien liittojen / yritysten kanssa : Valio, JHL 608 , Pam Äänekoski / Saarijärvi ja Tehtaiden sairauskassa. Eläkeläiset saavat myös pienen alennuksen normaali hinnasta.

Hieronnat sopimuksen mukaan, pääasiassa arkisin 8.00-20.00 välisenä aikana.

Ajanvaraukset
044 5583545
petri.laajala@gmail.com
Kesto Hinta
15 min 15€
30 min 25€
45 min 35€
60 min 45€
90 min 55€
120 min 65€

Ääneseudun Kuntokeskus - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin. Kuntokeskukselta ja sen yhteydessä toimivasta Ääneseudun Fysiosta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Meillä liikkuvat ja viihtyvät niin lapset, harrastajat, sporttaajat kuin senioritkin – Kuntokeskus on meille kaikille.

näytä sijainti kartalla