Fysioterapia

Tule kuntoon ja liiku!

Ääneseudun Fysio Oy on vuonna 2013 perustettu yritys, joka toimii samoissa tiloissa Ääneseudun Kuntokeskuksen kanssa. Fysio tuottaa laadukkaita fysioterapia- ja kiropraktiikkapalveluita monipuolisessa kuntoutusympäristössä.

Palveluihin kuuluvat yksilöllinen fysioterapia ja kiropraktiikka, MDT/McKenzie- terapia, alaraajatutkimukset ja tukipohjallisarviot, kuntouttava kuntosaliohjaus, akupunktio, lantionpohjan fysioterapia (inkontinenssihoidot), äitiysfysioterapia, fysioterapeutin ohjaamat liikuntaryhmät, luennot ja tuotemyynti. Lisäksi fysioterapeutin kaikille ilmaiset ja avoimet fysioterapeutin päivystykset aina kerran kuukaudessa klo 8-12.

Teitä palvelee ammattitaitoisella ja aktiivisella osaamisella fysioterapeutit Minna Laaksonen (minna.laaksonen@aaneseudunfysio.fi) ja Petteri Ruuskanen ( petteri.ruuskanen@aaneseudunfysio.fi ), sekä kiropraktikko, ft Tuomo Pieti.

”Fysion tavoitteena on lisätä ihmisten hyvinvointia ja toimintakykyä silloin, kun kotikonstit eivät riitä. Jäämme liian usein yksin kipujemme kanssa.”

Ajanvaraus

0400- 916 710

minna.laaksonen@aaneseudunfysio.fi

petteri.ruuskanen@aaneseudunfysio.fi

Ääneseudun Fysio on auki sopimuksen mukaan. Tutustu palveluihin laajemmin Ääneseudun Fysion kotisivuilla.

Hinnasto:

Kuntokeskuksen jäsenet saavat 10% alennuksen Fysion palveluista

Fysioterapiakäynnit

Aika Hinta Kuntokeskuksen jäsenille -10%
15 min 20€ 18€
30 min 35€ 32,25€
45 min 47€ 42,3€
60 min 62€ 55,8€
75 min 75€ 67,5€
90 min 90€ 81€

 

Hinta Jäsenille -10%
Kuntouttava kuntosaliohjelma 290€ 261€
Saliohjelman päivitys 180€ 162€

 

Ääneseudun Kuntokeskus - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin. Kuntokeskukselta ja sen yhteydessä toimivasta Ääneseudun Fysiosta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Meillä liikkuvat ja viihtyvät niin lapset, harrastajat, sporttaajat kuin senioritkin – Kuntokeskus on meille kaikille.

näytä sijainti kartalla