Kehonhuolto

Aktiivisen liikunnan ja omatoimisen kehonhuollon lisäksi liikuntakoneistomme kaipaa välillä muutakin huoltoa ja huomiota. Personal trainerimme sekä Ääneseudun Kuntokeskuksen yhteydessä toimivat ammattitaitoiset fysioterapeutit, kiropraktikko sekä hieroja tarjoavat kattavat palvelut niin ennaltaehkäisevässä kuin kuntouttavassa tilanteessa.

Kiertääkö vartalo kyykätessä? Kipuileeko olkapää tai kärsitkö niska-selkäalueen vaivoista? Oletko kuntoutumassa vammasta tai operaatiosta? Puuttuvatko vaivat ja haluat pitää ne loitolla jatkossakin? Haluatko apua palautumiseen? Vai kaipaatko kenties rentouttavaa hetkeä?

Monipuolista kehonhuoltoa ennaltaehkäisevästi tai kuntouttaen

Kehonhuollon suurin viisaus piilee ennaltaehkäisevissä toimenpiteissä. Jokaisen keho on yksilöllinen omine rajoitteineen ja haasteineen. Nämä asiat on mahdollista huomioida ja toimia ennaltaehkäisevästi siten, ettei varsinaisia ongelmia syntyisi. Pelkästään kehon liikeratojen avaaminen omatoimisella lihashuollolla ja esimerkiksi hieronnan avulla mahdollistaa tuloksekkaamman harjoittelun sekä ennaltaehkäisee vammoja.

Joskus tulee väkisinkin tilanteita, joissa kehomme rakenteista johtuen tai esimerkiksi liikunnassa tai muussa elämässä sattuneesta tapaturmasta johtuen vaaditaan ammattilaisen apua. Näiden tilanteiden asianmukaisen hoitamisen arvoa on lähes mahdotonta käsittää etukäteen. Toimintakyvyn saavuttamisen jälkeen on erittäin tärkeää huolehtia myös sen säilymisestä. Tähän Ääneseudun Kuntokeskukselta löytyvät puitteet, palvelut ja osaaminen soveltuvat erinomaisesti.

Ääneseudun Kuntokeskuksen ammattilaiset auttavat niin ennaltaehkäisevissä kuin kuntouttavissa tilanteissa. Saman katon alta löytyvä moniammatillinen osaaminen takaa sen, että kanssasi työskentelevillä ammattilaisilla on aina tilanteesi edellyttämä tarkoituksenmukaisin osaaminen käytössään.

Aloita kehostasi huolehtiminen saman tien

Tutustu lisää personal training-, fysioterapia-, kiropraktiikka- ja hierontapalveluihimme ja ole rohkeasti yhteydessä ammattilaisiimme. Ryhmäliikuntamme tarjoavat myös helppoja tapoja huolehtia kehosi huollosta, löydät lukujärjestyksestämme Rulla&Ranka-, Fascial- sekä Les Mills -BodyBalance -tunnit. Lue lisää tunneistä täältä.

Ääneseudun Kuntokeskus - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin. Kuntokeskukselta ja sen yhteydessä toimivasta Ääneseudun Fysiosta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Meillä liikkuvat ja viihtyvät niin lapset, harrastajat, sporttaajat kuin senioritkin – Kuntokeskus on meille kaikille.

näytä sijainti kartalla