Kuntosaliohjelmat ja -ohjaukset

Teettämällä henkilökohtaisen kuntosaliohjelman huolehdit siitä, että treenisi  vastaa tavoitteitasi. Samoin ohjelman päivittäminen ajoittain on tarpeen kehityksen ylläpitämiseksi.

 

SaliStartti

50 €
  • Loistava tapa varmistua, että salitreenit lähtevät alusta saakka käyntiin tarkoituksenmukaisella ja turvallisella tavalla
  • Sisältää henkilökohtaisesti laaditun saliohjelman sekä siihen liittyvän yhden (1) tunnin ohjauksen
  • SaliStartti myydään kullekin asiakkaalle vain yhden (1) kerran
  • SaliStarttia laajemmissa ohjauksissa sekä SaliStartin jälkeen voit hyödyntää esimerkiksi muita kuntosaliohjaus- ja personal training -palveluitamme
Tilaa SaliStartti heti tästä – ohjaajamme ottaa yhteyttä ja sopii järjestelyistä kanssasi

 

Oletko jo päässyt alkuun SaliStartilla ja kaipaat uusia haasteita? Ammattitaitoiset personal trainerimme ja kuntosaliohjaajamme suunnittelevat yhdessä kanssasi tavoitteisiisi tähtäävän kuntosaliohjelman.

Henkilökohtainen kuntosaliohjelma  110 €
Henkilökohtaisen kuntosaliohjelman päivitys  50 €

 

Ääneseudun Kuntokeskus - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin. Kuntokeskukselta ja sen yhteydessä toimivasta Ääneseudun Fysiosta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Meillä liikkuvat ja viihtyvät niin lapset, harrastajat, sporttaajat kuin senioritkin – Kuntokeskus on meille kaikille.

näytä sijainti kartalla