Kuntokeskuksen uutuussalaatit ovat täällä!

Kaipaatko täyttävää ja helppoa ruokaa treenin päälle? Olisiko näppärää napata lounassalaatti mukaan matkalla töihin?

 

Nyt saat meiltä maistuvat ja tuhdit salaatit! Voit valita kana- tai lohisalaatin, kastikevaihtoehtoina löytyy pirteä lime ja kivasti potkaiseva chili-mango. Nämä salaatit ovat juuri sellaisia kuin liikkuvien ihmisten salaattien kuuluu olla: annoskoko on riittävän iso ja jokaisessa satsissa on 30 grammaa proteiinia. Aina tuoreet salaatit meille toimittaa paikallinen Neste Lintulahti ja kivalla tavalla erilaiset salaatinkastikkeet on loihtinut Chef Tommi. Paikallista, tuoretta ja helppoa!

Salaatit saat ostettua Kuntokeskuksen vastaanotosta. Vastaanottomme on virallisesti auki ma-to klo 15-19.30 ja pe klo 14.30-18, mutta olemme paikalla myös aamu- ja iltapäivisin. Nappaa hihasta niin saat salaatin!

          

Ääneseudun Kuntokeskus - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin. Kuntokeskukselta ja sen yhteydessä toimivasta Ääneseudun Fysiosta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Meillä liikkuvat ja viihtyvät niin lapset, harrastajat, sporttaajat kuin senioritkin – Kuntokeskus on meille kaikille.

näytä sijainti kartalla