Joulun aukioloajat ja kevään 2019 ryhmäliikunta-aikataulu

Haluamme kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme vuodesta 2018. Rauhallista joulun aikaa!

Vastaanottomme on auki perjantaina 21.12. klo 18.30 asti. Hiljennymme hetkeksi joulun viettoon ja vastaanottomme on jälleen auki torstaina 27.12. klo 15-19.30 ja perjantaina 28.12. klo 14.30-18.30. Kuntosalille pääsee avainkortilla joka päivä klo 5-23 sekä lisäksi ryhmäliikunnassamme on tarjolla jumppaa erikoisaikataululla. Tunteja voi tarkastella varausjärjestelmästämme.

Polkaisemme uuden vuoden kunnolla käyntiin 7.1.2019 kun voimaan astuu uusi kevään 2019 ryhmäliikunta-aikataulu. Tarjolla on vanhoja hyväksi todettuja tunteja sekä myös uutuuksia. Upeana lisänä avaamme Fysion ja Kuntokeskuksen yhteiset tunnit kaikkien jäsentemme saataville! Olemme helpottaneet tuntien valitsemista värikoodeilla: erittelimme sykeliikunnan, voimatunnit sekä terveysliikunnan ja kehonhuoltotunnit. Tervetuloa valitsemaan omat lajisi ryhmäliikuntakattauksestamme!

Ääneseudun Kuntokeskus - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin. Kuntokeskukselta ja sen yhteydessä toimivasta Ääneseudun Fysiosta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Meillä liikkuvat ja viihtyvät niin lapset, harrastajat, sporttaajat kuin senioritkin – Kuntokeskus on meille kaikille.

näytä sijainti kartalla