Treenit käyntiin

Starttipaketilla

Aloita heti

Asiakkaaksi

Ääneseudun Kuntokeskus on olemassa asiakkaitaan varten. Sydämen asianamme on tuottaa laadukkaita hyvinvointi- ja liikuntapalveluita. Me haluamme, että asiakkaamme inspiroituvat, innostuvat ja nauttivat liikunnasta kanssamme!

Haluamme tehdä aloituksesi meillä helpoksi. Voit tilata Starttipaketin tai haluamasi kortin suoraan kotisivuiltamme. Toivotamme sinut myös lämpimästi tervetulleeksi vierailemaan Kuntokeskukseemme, tutustumaan meihin ja tiloihimme sekä keskustelemaan mieltä askarruttavista kysymyksistä. Olemme täällä sinua varten!

Treenit sujuvasti käyntiin starttipaketilla

Tarjoamme kaikille uusille asiakkaillemme mahdollisuuden Starttipaketiin (1 kk) hintaan 25€. Kokeilujakson aikana pääset testaamaan kuntosali- ja ryhmäliikuntapalveluitamme rajattomasti. Saat käytöösi ovikortin, jolla pääset harjoittelemaan päivittäin klo 5.00-23.00.

Aloita Starttipaketti heti

Hanki haluamasi kortti suoraan kotisivujemme tilauslomakkeella

Voit myös hankkia haluamasi kuntosali-, jäsen- tai 10 kerran kortin suoraan kotisivujemme tilauslomakkeella. Ovikortin saat noudettua käyntisi yhteydessä asiakaspalvelustamme. Mikäli sinulla on ennestään Ääneseudun Kuntokeskuksen ovikortti ja sen tiedot ovat ajan tasasalla asiakastiedoissasi, latautuu ostosi ko. kortille automaattisesti.

Siirry tästä tilaamaan haluamasi kortti

 

Ääneseudun Kuntokeskus - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin. Kuntokeskukselta ja sen yhteydessä toimivasta Ääneseudun Fysiosta löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit ja kehonhuoltopalvelut. Meillä liikkuvat ja viihtyvät niin lapset, harrastajat, sporttaajat kuin senioritkin – Kuntokeskus on meille kaikille.

näytä sijainti kartalla